Partners

Niet alleen met mijn camera wil ik mensen verbinden, maar ook door samen te werken met collega’s. Een ieder van hun heeft zijn of haar eigen expertise neem gerust contact met ze op of neem een kijkje op hun website. Wil je ook toegevoegd worden aan dit overzicht laat het me dan weten.

Senioren Vangnet

Senioren Vangnet is sterk in de begeleiding van senioren bij hun administratieve of organisatorische zaken. Samen met Carol Watson maakt u het persoonlijk memorandum, een uniek verslag met alle gegevens die nodig zijn voor het afwikkelen van uw nalatenschap. Daarnaast beschikt Senioren Vangnet over een groot netwerk en fungeert Carol Watson als tussenpersoon om u aan de juiste adviseur te helpen. Het kan zijn dat u fiscale vragen hebt, vragen omtrent het regelen van erfenissen of behoefte aan een (eenmalige) schoonmaker. Vraag dan Carol om advies en ze brengt u in contact met ervaren deskundigen.

Mijn laatste ik

Bij een uitvaart komt heel veel kijken om te regelen. Voor de fotoreportage of video-opname neemt mijn laatste ik je alle zorgen uit handen zodat jij je kan concentreren op de dingen die echt van belang zijn in de dagen net na een overlijden.

Cairns Grafsteenonderhoud

Cairns Grafsteenonderhoud is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in het onderhouden, repareren en restaureren van grafmonumenten. Met een ruime ervaring in de wereld van natuursteen qua het stellen, plaatsen en onderhouden van grafstenen, kunnen wij ons met recht specialist noemen.

LG Roos Art Products

LG Roos Art Products maakt op aanvraag herinneringsstenen voor in huis met een tastbaar en blijvend aandenken aan uw dierbare. Elke steen is uniek en wordt hand-beschilderd. Zo houdt u een tastbare herinnering die wezenlijk bij kan dragen in de verwerking van het verdriet.