Herinneringsportret
‘Elke dag is het hopen op morgen, want morgen is jou niet beloofd. Volg jouw dromen en leef ze, want geen droom is te groot. Maak herinneringen, forever!‘ ~ Jebroer

Herinneringsportret

Van te voren wordt er vaak niet bij stil gestaan of familie vindt het onderwerp niet makkelijk om te bespreken. Toch willen nabestaanden graag een foto van hun dierbare: voor op een rouwkaart, bij een herdenkingsdienst of gewoon als herinnering in huis.

Bij het regelen van een afscheid gebeurt het regelmatig dat er geen mooi portret voorhanden is, óf er is slechts een verkreukelde pasfoto beschikbaar. Waarom niet nu al een mooi portret laten maken? Een portret waar u opstaat zoals u bent. Zo hebt u zelf invloed op het portret, hebben nabestaanden straks minder zorgen én is er voor altijd een tastbare herinnering.
Indien gewenst is het ook mogelijk om een post-mortem portret te maken. ‘Post mortem’ is Latijns voor ‘na het overlijden’. In de negentiende eeuw was dit een vrij normaal gebruik. Nabestaanden bewaarden ze vaak als een dierbaar aandenken, vaak was het de enige afbeelding die men bezat.

Is er geen mooi portret beschikbaar dan is het vaak toch nog mogelijk om van een op het oog minder geschikte foto iets moois te creëren. Zo kunnen we zelfs van een oude pasfoto of groepsfoto een mooi portret maken.

Werkwijze

Voorafgaand aan het fotograferen van een herrinneringsportret hebben we een kennismakingsgesprek zodat er tijdens het fotograferen een ontspannen sfeer ontstaat. Samen bespreken we van te voren uw wensen, we kijken welke locatie daar het beste bij past en u krijgt tips voor uw kleding.
Tijdens het fotograferen worden er aanwijzingen gegeven om u zo mooi mogelijk in beeld te zetten en verder is het vooral Plezier!

Mogelijkheden

Voor het maken van een herinneringsportret hebt u een aantal mogelijkheden. Waar wilt u het portret laten maken? Dit kan in de fotostudio maar ook in uw eigen omgeving of een plaats waar u mooie herinneringen aan hebt. Kiest u voor de fotostudio dan is het noodzakelijk dat u goed kunt traplopen. Lukt dat niet dan kunnen we de fotostudio op een andere locatie of bij u  thuis plaatsen.

U kunt er ook voor kiezen om naast een herinneringsportret gelijk een familieportret te laten maken. De keuze is geheel aan u, per slot van rekening gaat het erom dat u zich prettig voelt want dit straalt u ook uit op de foto. Na afloop ontvangt u een hoogwaardige afdruk van het gekozen beeld, want een foto bestaat pas als hij is afgedrukt.

Fotostudio

kennismakingsgesprek

fotografie in fotostudio

ontwikkelen gekozen foto

A4 afdruk foto naar wens

vanaf € 99,--

Op locatie

kennismakingsgesprek

fotografie op locatie naar wens

ontwikkelen gekozen foto

A4 afdruk foto naar wens

vanaf € 125,--

Fotostudio op locatie

kennismakingsgesprek

fotografie in fotostudio op locatie naar keuze

ontwikkelen gekozen foto

A4 afdruk foto naar wens

vanaf € 150,--

Hebt u andere wensen neem dan contact op, dan bespreken we samen vrijblijvend de mogelijkheden.