Keep memories Alive

Werkwijze

Beelden zeggen zoveel meer dan woorden.

Bij het verwerken van een verlies is het belangrijk om herinneringen te blijven ophalen, dit helpt bij het verwerken van het gemis. Een week na het afscheid kunnen de eerste beelden al via de website bekeken worden, hierna volgt indien gewenst het fotoalbum. Een fotoalbum wordt snel gepakt om samen met andere te bekijken, zo komt een gesprek eenvoudig op gang en kunnen de herinneringen gedeeld worden. In de praktijk blijkt dat het samen met anderen bekijken van het fotoboek helpt bij het praten over een dierbare en met de rouwverwerking.

Welke onderdelen van een afscheid gefotografeerd worden is volledig naar wens in te vullen. Hetzelfde geldt voor de wijze waarop de foto’s worden aangeleverd. Dit kan in een mooi fotoalbum en/of op een USB stick. Om de foto’s eenvoudig te bekijken wordt er vaak gekozen voor een fotoalbum.

Mogelijke opties

Welke onderdelen van een afscheid gefotografeerd worden is volledig naar wens in te vullen. Hetzelfde geldt voor de wijze waarop de foto’s worden aangeleverd. Dit kan in een mooi fotoalbum en/of op een USB stick. Om de foto’s rustig te kunnen bekijken wordt er vaak gekozen voor een fotoalbum. Om bij de keuze te helpen bieden we de volgende voorbeeldpakketten.

Optie 1

1,5 uur fotografie

1 locatie

1 dag

€349

Optie 2

3 uur fotografie

max. 2 locaties

max. 2 dagen

€545

Optie 3

5 uur fotografie

max. 3 locaties

max. 3 dagen

nutritionist consultation

€693

Herinnerings portrait

1 foto inclusief afdruk en usb-stick

€125

Sluiten de voorbeeldpakketten niet aan bij de wensen dan is het uiteraard mogelijk om een op maat gemaakte offerte aan te bieden. Neem hierover gerust contact met ons op.
Wat kunt u van Keep Memories Alive verwachten:

Werkwijze

  • Van te voren is er overleg met de familie of de uitvaartleider. Voor een goede voorbereiding is het belangrijk te weten wat de wensen van de familie zijn en wat het draaiboek is.
  • Op de gewenste momenten ben ik op de achtergrond aanwezig om de liefdevolle momenten vast te leggen. De keuze welke momenten dat zijn is geheel aan de familie.
  • Van te voren wordt aan de aanwezige kenbaar gemaakt dat er op verzoek van de familie wordt gefotografeerd. Indien iemand bezwaar heeft wordt daar rekening mee gehouden.
  • Door tijdens het afscheid gebruik te maken van professionele apparatuur is het niet nodig om te flitsen.
  • Binnen één week staan de geselecteerde beelden op het afgesloten deel van de website van Keep Memories Alive. Dit deel van de website is alleen te bereiken met een wachtwoord.
  • De geselecteerde beelden worden, indien gewenst, verwerkt in een fotoalbum. De familie krijgt het album per email ter inzage, is het album naar wens dan wordt het besteld.
  • De geselecteerde en nabewerkte beelden worden op USB-stick geplaatst.
  • De fotograaf of de uitvaartleider komen de USB-stick en/of het fotoalbum persoonlijk bij de familie thuisbrengen.